AH betaaldata 2024 loon en personeelskorting voor medewerkers (2024)

AH Betaaldata – Albert Heijn is de leukste werkgever van Nederland! Op deze pagina vind je de betaaldata van Albert Heijn. Er werken meer dan 110.000 mensen bij AH in Nederland, België en in Duitsland. Dat is in de Albert Heijn filialen, in de distributiecentra, op het hoofdkantoor, bij de Pick Up Points en bij AH Online (de bezorgservice van Albert Heijn). Iedereen wordt op dezelfde dag uitbetaald. Wanneer is de Albert Heijnbetaaldata 2024? Hoeveel verdien je bij Albert Heijn? Wanneer krijg je personeelskorting? Dat vind je op deze website.

AH betaaldata 2024

Wanneer word ik uitbetaald? Bij Albert Heijn word je altijd op een maandag uitbetaald. Je krijgt eens per vier weken salaris uitbetaald. In 2024 is dit de data waarop je salaris krijgt, de AH betaaldata 2024:

  • P13 maandag 8 januari 2024
  • P1 maandag 5 februari 2024 (met personeelskorting en kerstbonus)
  • P2 maandag 4 maart 2024
  • P3 maandag 1 april 2024 (met nabetaling winstuitkering)
  • P4 maandag 29 april 2024 (met personeelskorting en vakantiegeld)
  • P5 maandag 27 mei 2024
  • P6 maandag 24 juni 2024
  • P7 maandag 22 juli 2024 (met personeelskorting)
  • P8 maandag 19 augustus 2024
  • P9 maandag 16 september 2024
  • P10 maandag 14 oktober 2024
  • P11 maandag 11 november 2024 (met personeelskorting)
  • P12 maandag 9 december 2024
  • P13 maandag 6 januari 2025

(Deze Albert Heijn betaaldata gelden voor AH filialen, niet voor franchise winkels).

Werken bij Albert Heijn

Voor veel scholieren en studenten is werken bij Albert Heijn een bijbaan, maar er zijn ook veel medewerkers voor wie het een fulltime baan is. De meeste medewerkers werken in de winkels, maar er zijn ook werkplekken bij het distributiecentrum, bij het AH Pick Up Point, bij ah.nl (de bezorgservice) en op het hoofdkantoor. Samen zorgen al deze medewerkers ervoor dat de klant plezierig de dagelijkse boodschappen kan doen in de winkels. En daar zijn natuurlijk medewerkers voor nodig! Met die medewerkers hoopt Albert Heijn de missie, namelijk ‘Het alledaagse betaalbaar en het bijzondere bereikbaar’ waar te maken voor de klant.

Arbeidsvoorwaarden AH

Albert Heijn heeft goede arbeidsvoorwaarden. Bij AH krijgt iedereen ADV uren, Vakantie-toeslag, vakantie-uren en winstuitkering. Dat betekent dat je meer loon krijgt als Albert Heijn meer winst maakt. Ook krijg je reiskostenvergoeding als je op een bepaalde afstand van je werk woont. Wat je bij Albert Heijn verdient hangt natuurlijk af van je leeftijd, je ervaring en of je in de winkel werkt, op het hoofdkantoor, in het distributiecentrum, bij de bezorgservice of ophet Pick Up Point. Voor iedere branche geldt ook een andere CAO. Iedereen die bij AH werkt krijgt ook:

  • AH Personeelskorting
  • Korting op zorgverzekering, schadeverzekeringen en hypotheken
  • Korting op sportscholen in Nederland
  • Korting op uitjes in Nederland

Hoeveel is de AH personeelskorting?

Als je bij Albert Heijn werkt krijg je personeelskorting. Dat is 10% korting op de boodschappen die bij AH gedaan worden, waarbij de speciale personeelsbonuskaart gescand wordt. Je ontvangt 10% personeelskorting op alle boodschappen bij Albert Heijn en op je boodschappen bij Albert Heijn Online (met uitzondering van het Etos en Gall&Gall assortiment) tot een maximum van €75,- per kwartaal. De korting bedraagt maximaal €300,- per kalenderjaar. De maximale hoogte van de kortingsbedragen zijn voor fulltimers en parttimers gelijk. Het AH Personeelsvoordeel geldt niet voor vakantiemedewerkers en medewerkers van Albert Heijn in België. Ook wordt er geen korting gegeven over geneesmiddelen, tabaksartikelen, zuigelingenvoeding 0-12 maanden, boeken, loten, postzegels, strippenkaarten, AH Spaarzegels en AH cadeaubonnen.

Hoeveel verdien je bij Albert Heijn?

Bij Albert Heijn verdienen medewerkers een goed salaris. Medewerkers met een contract van 12 uur of minder krijgen een all-in salaris. Dat betekent dat je ADV-uren, vakantiegeld en winstuitkering direct bij je loon uitbetaald worden. Hoe krijg je dit bij je salaris uitbetaald? Je krijgt 32,97% extra per uurextrauitbetaald bij je loon. Bij een contract van 13 uur of meer kan je ADV opnemen, krijg je vakantie-uren en vakantietoeslag en wordt een keer per jaar de winstuitkering op je rekening gestort. Hierboven vind je op welke dag je uitbetaald wordt bij AH.

Salaris Albert Heijn

Lees Hoeveel verdien je bij AH?

Als je een contract hebt van 12 uur of minder krijg je al je toeslagen meteen uitbetaald. Als je een contract hebt van 13 uur of meer dan krijg je twee keer per jaar een toeslag, namelijk een vakantietoeslag en winstuitkering. De winstuitkering wordt ergens in het voorjaar uitbetaald en hangt af van de winst die Albert Heijn gemaakt heeft en het aantal uren dat jij gewerkt hebt. Hoe meer boodschappen je bij AH doet hoe meer winst Albert Heijn maakt en hoe hoger je winstuitkering!

Uitleg over het all in salaris.

Beter worden in je werk of doorgroeien

Albert Heijn vindt het heel belangrijk dat je jezelf ontwikkelt binnen of buiten Albert Heijn. Daarom zijn er bij Albert Heijn ook mogelijkheden om door te groeien. Je krijgt bij AH de ruimte om te leren en te groeien in je vak, omdat ook aan de toekomst gedacht wordt door Albert Heijn. Er worden opleidingen en trainingen gegeven door Albert Heijn, en je kan ook een HBO duaal opleiding volgen waarbij je een dag per week naar school gaat en vier dagen per week werkt. Je wordt dan opgeleid tot (assistent) supermarktmanager bij Albert Heijn.

AH Huiswerkklas

Omdat Albert Heijn het belangrijk vindt dat je naast je werk ook naar school gaat of een opleiding volgt biedt Albert Heijn in verschillende filialen huiswerkklas aan in de kantine.Professionele huiswerkbegeleiders helpen bij het maken van huiswerk en beantwoorden vragen, zodat scholieren een diploma halen en aan hun toekomst werken, of dat nou wel of niet bij Albert Heijn is. Daarom is Albert Heijn de ideale bijbaan voor iederescholier en student!

AH Medewerkers verenigd

Op Facebook is een speciale pagina ‘Werken bij Albert Heijn’ waar nieuws voor AH medewerkers op staat en waar medewerkers kunnen reageren en met elkaar kunnen praten. Ook is er een online tijdschrift dat Ahá heet. Vroeger kregen AH medewerkers dat thuisgestuurd maar nu is het alleen online te vinden op AH Sam.

Wil je werken bij Albert Heijn?

Je kan werken op verschillende afdelingen en op verschillende plekken. In de AH filialen kan je werken bij de kassa, bij de vulploeg en bij de verkoopafdeling (brood en deli-kaas). Ook kan je werken op het distributiecentrum, bij de AH bezorgservice, bij het Pick Up Point of bij het hoofdkantoor. Voor de AH Betaaldata ga je natuurlijk naar Medewerkersinfo.nl.

Hoe solliciteer ik bij Albert Heijn?

Solliciteren bij Albert Heijn kan op verschillende manieren. Als je in een Albert Heijn filiaal wil werken dan kan je solliciteren via de website ah.nl/werk. Daar kan je ook zien in welke filialen medewerkers gezocht worden. Ook kan je een sollicitatieformulier ophalen in de winkel bij de informatiebalie, deze invullen en inleveren in de winkel. Je wordt dan uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek waarin Albert Heijn jou beter wil leren kennen.Daarna wordt je gebeld en krijg je te horenof je aangenomen bent of niet. Daarna kan je aan de slag bij de grootste supermarkt van Nederland. Voor deAlbert Heijn betaaldata ga je natuurlijk naar https://medewerkersinfo.nl/

Werken bij Albert Heijn is de ideale bijbaan

Zoals je hebt kunnen lezen is werken bij Albert Heijn de ideale bijbaan. Het is een leuke plek om te werken en je verdient ook een goed salaris. Op deze website staat de Albert Heijn betaaldata of uitbetaaldata 2024, zodat je altijd even kan kijken wanneer je uitbetaald wordt. Wil je weten op welke datum je uitbetaald wordt? Zet deAH betaaldatawebsite medewerkersinfo.nl dan bij je favorieten!

Deze website is niet gemaakt door Albert Heijn. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze website.

AH betaaldata 2024 loon en personeelskorting voor medewerkers (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terence Hammes MD

Last Updated:

Views: 5548

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terence Hammes MD

Birthday: 1992-04-11

Address: Suite 408 9446 Mercy Mews, West Roxie, CT 04904

Phone: +50312511349175

Job: Product Consulting Liaison

Hobby: Jogging, Motor sports, Nordic skating, Jigsaw puzzles, Bird watching, Nordic skating, Sculpting

Introduction: My name is Terence Hammes MD, I am a inexpensive, energetic, jolly, faithful, cheerful, proud, rich person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.